моля някой да ми каже как да си сваля облегалките на предните седалки,искам да си смена тапицерията,гледах тема със снимки как се сваля след завъртане на стойките на 90 градуса,НО НА МЕН ВЪПРОСЪТ МИ Е:как и със какво да ги завъртя,слагам кърпа за да не се пързаля и с клещи стискам и въртя обаче пак се пързаля,моля ви кажете как да ги сваля.колата е alfa 146 /1.4ts
Известие
Collapse
No announcement yet.
спешно
Collapse
X
-
оправих се,смених си тапицерията и сега е супер,за стойките -хванах им цаката,за тези който не са се справили с тях да кажа,сядате на задната седдалка,вдигате възглавниците до горе,хващате с парцал и с клещи и тези зъбчета който са на стойките ви се падат на към воланът,върти се докато дойдат на към вас от зад,тогава възглавниците се свалят,после за сглабянето- слагате стойките със зъб4етата на към воланът,тогава само слагате от горе възглавниците и те си щракват и сте готовимерси и за помоща от ваша страна
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеС клещи става,няма никакви копчетаAlfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша
Comment
Comment